ontspanningsmassage
Amass Ontspanningsmassage Anne-Mieke Antwerpen.
6 maart, 2010 1425.: Altijd heerlijk genieten, omringd door de heerlijke klanken van klassieke muziek op een warme tafel, in een mooi huis in Antwerpen, en dan die heerlijke massage. Ook heel leuk om cadeau te doen! Foto's' van Amass Ontspanningsmassage Anne-Mieke.
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Aan het einde van de cursus beheers je alle kennis en technieken om volledige ontspanningsmassages te geven als een pro en bekom je een certificaat ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage ligt aan de basis van vele soorten massagebehandelingen. Wil je graag nog meer leren? Dan biedt Wellness Academie je vele mogelijkheden om verder te studeren met zowel vele korte bijscholingscursussen als volledige massageopleidingen. Bekijk hier onder meer de volwaardige Opleiding Massagetherapeut, Sportmasseur en Massagoloog of ontdek ons complete aanbod aan Massage Opleidingen. 2-daagse cursus van 1000: tot 1700.: Massage per lichaamsdeel. Uitvoeren volledige lichaamsmassage. Subsidies in Vlaanderen.: KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Online training nieuw! Toon overige locaties. Lange Amerikaweg 63, 7332BP Apeldoorn Nederland. Gratis parking Openbaar vervoer. Startdatum: 3 oktober 2020. Alle data: 03/10 04/10 2020. Tijd: 1000u: tot 1700.: Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam Nederland.
Re-ax, Ontspanningsmassage 60 min: bespaar 50% in Kempen via Social Deal.
Cranio sacraal therapie 60 min. Ontspanningsmassage 60 min. Ontspanningsmassage én cranio sacraal therapie 60 min. Ontspannende lichaamsmassage en/of cranio sacraal therapie van 60 minuten bij Re-ax. Geniet van een heerlijk momentje voor jezelf. Via zachte manuele technieken raak je tijdens cranio sacraal therapie ontspannen en worden eventuele blokkades in je lichaam verminderd.
Ontspanningsmassage Anne-Mieke Massage De Braekeleerstraat 24, Brederode, Antwerp Telefoonnummer Yelp.
door Anne-mie G. Aanbevolen reviews voor Ontspanningsmassage Anne-Mieke. Je vertrouwen in ons is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen. Aangezien Ontspanningsmassage Anne-Mieke nog niet veel reviews heeft, kan je mening van erg groot belang zijn.
Ontspanningsmassage.
De klassieke ontspanningsmassage. Waarom kiezen voor een ontspannende massage? Een ontspanningsmassage is een weldoening voor lichaam en geest, voor iedereen. De ontspanningsmassage is de meest bekende massage. Het is een zachte, warme lichaamsmassage zodat lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen.
ontspanningsmassage Volledig relaxed genieten van massages.
Een ontspanningsmassage is de beste manier om te ontspannen na een zware werkdag of een periode van stress. Een massage gewoon om uzelf eens goed te verwennen, om weg te dromen naar betere oorden, de massageruimte in Kinrooi is de plaats waar deze heerlijke ontspanningsmassage mogelijk is.
Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing ECOlonie.
Van 2 2 juli tot 9 augustus is het buiten de cursustijden mogelijk om een individuele sessie Ontspanningsmassage of Trager Approach ontspannen en meditatief bewegen te boeken. Hierdoor kun je kennis maken met deze vormen van aanraking of je ervaringen in de cursus verdiepen.
Ontspanningsmassage.
Klassieke/ Zweedse ontspanningsmassage. Rustruimte, geur en klankervaring. Ontspanningsruimte met lichttherapie. Spijs en drank. Klassieke/ Zweedse ontspanningsmassage. Chinese hoofd nek schoudermassage. Japanse hoofd nek gelaatsmassage. Thaise lichaams en voetmassage. Dode Zeemodderpakking met/zonder gelaatsverzorging. Kleipakking met/zonder gelaatsverzorging. Algenpakking met/zonder gelaatsverzorging. Chocoladepakking met/zonder gelaatsverzorging. Natuurlijk en gezond bruinen. Huren van een Twizy electrische vierwieler. Tel: 32 474 04 08 76. 0900: 1200: Op afspraak. 0900: 1200: Op afspraak. Yuna Wellness 4 Business. Is een massage waarvan het voornaamste doel is om geestelijk en lichamelijk te ontspannen en overtollige stress en energieblokkades te verminderen.

Contacteer ons